?
Testimonis de clients

Què diuen de nosaltres?

Captivat pel talent d’aquestes virtuoses del disseny. Molt grans Knüt!

J’ai tombé amoureux! Va ser el primer que em vaig dir quan vaig descobrir personalment el talent de la Isaura i la Clara, dos monstres de la creativitat amagades en un càlid cuquiloft del centre de Girona.

Llegir més

Oriol Jordan

Regidor a l'Ajuntament de Palafolls

Estic convençut que tenim molt de camí per recórrer junts

Una vegada vaig decidir transmetre online la meva experiència per ajudar a empresaris, vaig veure que era necessari sumar-hi al meu equip algú especialista en comunicació i màrqueting online. Va ser llavors, quan vaig conèixer a la Isaura i la Clara de Knüt, que m’han ajudat molt activament a dissenyar, desenvolupar i implementar l’estratègia de màrqueting online.

Llegir més

Miquel Pino

Gerent a Assessoria Miquel Pino

Treballar amb Knüt és un plaer

Treballar amb Knüt és un plaer. El món d’internet i de les xarxes socials no els tinc per mà i sovint se’m fa gros però la Clara, que és amb la que em relaciono habitualment, ho ha fàcil, entenedor, comprensible, amb mi té molta paciència, hi ha bona entesa, tracte correcte i professional. Sens dubte molt recomanable!


Glòria Rabell

Terapeuta transpersonal

Segur que tornarem a treballar amb Knüt en un futur

Em vaig posar en contacte amb la Clara i la Isaura a través d’una recomanació d’algú que ja treballa amb Knüt. Feia temps que jo havia fet el logotip i la web de la meva consultoria de disseny però veia que necessitava una imatge més professional.

Llegir més

Bernat Carreras

CEO a Bold Valuable Tech

Un plaer haver treballat amb Knüt, i seguir-hi comptant de cara al futur

La Isaura i la Clara han desenvolupat amb molt d’èxit la tasca que els varem plantejar des de l’inici, no era fàcil! Els demanàvem un entorn molt concret, només conegut pel món dels arquitectes, amb una imatge molt característica, i en tot moment han entès què volíem.

Llegir més

Nara Llapart

Alumilux

Aconsegueixen que el disseny web sembli fàcil!

Ha estat un enorme plaer poder comptar amb l’ajuda de Knüt.

Han aconseguit fer realitat la idea de web que teníem al cap. Són eficients i rigoroses, fan que el procés de treball sigui senzill i amable. Estan sempre disponibles per tal de solucionar dubtes o problemes.

Llegir més

Ana Badia

Jaime Prous Architects

Esperem seguir el camí junts!

Knüt són unes cracks! A The Hub estem molt contents amb el resultat i agraïts per la feina tan ben feta. Teníem molt clar què buscàvem i, amb l’ajuda de la Clara i la Isaura, hem pogut desenvolupar una imatge molt original, versàtil i reconeixible, ho hem trobat!

Llegir més

Ruth Sharp

Fundadora de The Hub

Buenos profesionales, serios y eficaces

Son muy buenos profesionales, serios y eficaces, y siempre están a la última en tema digital, que para los que tenemos una web es muy importante estar al dia de las novedades. A mi me llevan la pagina web y todo el tema de SEO, adwords, mejora de la posición. Estoy mas que contenta! Os lo recomiendo 100%.


Anca Bonca

Propietaria Llar d'Infants Anca

Grans professionals

Grans professionals, Clara & Isaura! Gràcies per la feina feta i per sumar al projecte Caliu. No perdeu mai la passió pel disseny i la gastronomia!


Jordi Güell

Bahí&Güell

Alguns dels clients amb els que tenim el plaer de treballar
Logo Pronokal

Confien en nosaltres per crear el material gràfic per les seves xarxes socials. També dissenyem material de comunicació pels pacients.

Logo Beer&Food
Destaquem el disseny d’una eina per la gestió de locals, plats i al·lèrgens pels seus restaurants La Chelinda, Tommy Mel’s, Tony Roma’s i Carl’s JR.
Logo Universitat de Girona (UdG)
Vam tenir el plaer de crear la web pel grup de recerca Comunicació Social i Institucional de la UdG i també de diversos docents.
Logo Cuideo
Dissenyar la nova web de Cuideo va ser tot un repte. Però vam aconseguir l’objectiu: millorar l’UX de la web i modernitzar-la amb una nova identitat de marca.
Logo Aldi
Ens encanta quan l’Aldi ens demana que els hi redissenyem el material de comunicació interna per diferents campanyes!
Logo Lavinia
Ens ho vam passar de 10 creant material gràfic pels diferents clients de la marca i dissenyar una interfície d’e-learning.
Logo Compoxi
Començar una marca des de 0 i dissenyar i programar la web és tot un repte. Això és el que ens va demanar Compoxi i va ser un plaer fer-ho.
Logo Directia Travel
Un dels clients amb qui fa més anys que treballem! Hem fet el redisseny de la seva web, del seu branding i en treballem el copywriting, entre d'altres.
Logo Elisenda Alamany
Vam disseny i desenvolupar la web de l’Elisenda Alamany quan era diputada al Parlament, així com de les plataformes Sobiranistes i Nova.
Logo Inspai de la Diputació de Girona
Vam treballar en la creació de campanyes digitals per la captació de leads pel Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya.
Logo Creative Signatures
Un projecte per llepar-se’n els dits. Creem campanyes digitals per promocionar els cursos de cuina de Creative Signatures.
Logo Consell Comarcal de La Selva
Vam dissenyar i portar a terme campanyes digitals per promocionar una nova plataforma impulsada pel consell: SelvaCultura.
Logo Mercat del Lleó de Girona
Treballem pel Mercat del Lleó, el mercat de Girona, per gestionar la seva presència online. També vam dissenyar la seva web.
Logo Alumilux
A Alumilux ens van presentar un repte: crear-ne la seva identitat digital i la seva web. Va ser un dels nostres primers grans projectes.
Logo Modpow
Vam col·laborar amb ModPow en el disseny i programació de landing pages per campanyes de captació de leads.
Logo Jaime Prous
Un estudi d’arquitectura necessita una web minimalista. Això és el que se’ns va encarregar per poder ensenyar les seves obres al món.
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram