?

Warning: Undefined array key "settings_page" in /home/customer/www/knut.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 850

Miquel Pino

Gerent a Assessoria Miquel Pino

Estic convençut que tenim molt de camí per recórrer junts

Una vegada vaig decidir transmetre online la meva experiència per ajudar a empresaris, vaig veure que era necessari sumar-hi al meu equip algú especialista en comunicació i màrqueting online. Va ser llavors, quan vaig conèixer a la Isaura i la Clara de Knüt, que m’han ajudat molt activament a dissenyar, desenvolupar i implementar l’estratègia de màrqueting online.

Són responsables, treballadores i amb bons coneixements. S’han integrat molt bé al meu equip i a la meva filosofia d’empresa. El que va començar sent només la renovació de la web, està essent una col·laboració periòdica que permet millorar la nostra marca, posicionament i, mica en mica, els resultats.

Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram