?

Warning: Undefined array key "settings_page" in /home/customer/www/knut.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 850

Bernat Carreras

CEO a Bold Valuable Tech

Segur que tornarem a treballar amb Knüt en un futur

Em vaig posar en contacte amb la Clara i la Isaura a través d’una recomanació d’algú que ja treballa amb Knüt. Feia temps que jo havia fet el logotip i la web de la meva consultoria de disseny però veia que necessitava una imatge més professional.

Alhora, buscava col·laborar amb algú que em donés un resultat molt millor del que jo hagués pogut aconseguir dedicant suficient temps a millorar el que ja tenia.

Em vaig posar en contacte amb Knüt. Van fer recerca dels colors, estils, fonts, etc., que es treballen al nostre sector i van crear un logotip del qual n’estem orgullosos. Després del logotip, van fer el disseny de la web i amb aportació mínima de fotos, vídeo i textos per la meva part van aconseguir un resultat molt professional.

La web està donant la imatge que buscava de cara als clients i proveïdors. En tot moment han respost ràpidament a les consultes i suggeriments. Han treballat amb els terminis que ens havíem fixat i segur que tornarem a treballar amb Knüt en el futur.

Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram