?

Warning: Undefined array key "settings_page" in /home/customer/www/knut.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 850

Oriol Jordan

Regidor a l'Ajuntament de Palafolls

Captivat pel talent d’aquestes virtuoses del disseny. Molt grans Knüt!

J’ai tombé amoureux! Va ser el primer que em vaig dir quan vaig descobrir personalment el talent de la Isaura i la Clara, dos monstres de la creativitat amagades en un càlid cuquiloft del centre de Girona.

Amb elles, l’Ecovita, que tot just pensava a donar-se a conèixer de manera tímida el 2017 -quan es va fer la primera edició-, ha viscut des del primer moment la sensació de concebre tot un món d’originalitat al seu voltant ple de vivesa i que ha dotat de forta personalitat el projecte.

Treballar amb aquestes virtuoses del disseny farà que els ulls us facin pampallugues quan veieu el resultat final dels encàrrecs. Sempre professionals i atentes als detalls, capten ràpid el missatge i hi donen les voltes que calgui abans de presentar la proposta final de producte. No trobareu mai res que no tingui un perquè, tot està molt pensat i raonat. Així que no puc fer més que recomanar-les a tothom i esperar amb candeletes la propera oportunitat per poder-hi col·laborar. Endavant Knüt!

Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram