?

Què podem fer per tu? 

El primer pas d'una gran aventura junts.

rocket
No entenem altra manera de fer la feina
Ser perfeccionistes està al nostre ADN; pixel-perfect fins a l'últim detall. Ens agrada tenir projectes ambiciosos entre mans. Ens motiven els grans reptes!
Els nostres serveis
01 

Branding

Disseny d'identitats de marca

Posicionament, estratègia i  brand voice

Branding digital

Direcció creativa

Disseny gràfic

Molt més que logotips
Sabies que només tardem 7 segons a crear-nos una imatge d’algú? Amb les marques passa el mateix! Però don’t worry. Sabem com crear identitats sòlides, coherents amb uns valors i amb personalitat (i guais també, és clar!).
Branding
Web design
02

Webs

Disseny web i mobile

Usabilitat

Disseny d'ecommerce

Front-end creatiu

Desenvolupament

Creant experiències digitals
Saps quan entres a una web i dius: “wow, això és el que busquem!”? Tant si l’objectiu de la web és la captació de leads, com les vendes o el posicionament, connectar amb les emocions de l’usuari és un must. La resta ja ve sol!
03

Copywriting

Estratègia de continguts

Redacció de continguts

Naming

Missatges i taglines

Bla-bla-bla?
No ens malinterpretis: les paraules ens encanten! Però ens focalitzem en trobar les adequades. Les justes i precises per dir el que cal i com cal. No diu més qui més escriu, sinó qui millor ho fa!
Web design
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram