?
Branding per The Hub
Client

The Hub · Sharing & Learning

Serveis

Branding

Any

2016

El repte

The Hub ens van encarregar un projecte de branding per definir la seva identitat gràfica. Necessitaven que creéssim un entorn visual des de zero que els ajudés a transmetre el caràcter de la marca.

The Hub Branding

The Hub és un nou mètode d’aprendre i practicar idiomes de manera més natural, amena i en contextos realistes. És una comunitat que uneix persones per aprendre idiomes en llocs propers i de confiança: centres cívics, biblioteques, escoles, restaurants…

Poster The Hub
Disseny de la identitat de marca

Una marca que uneix espais, professors i alumnes

The Hub era una nova marca i partíem d’un full en blanc. Necessitaven una identitat visual que plasmés els valors i conceptes amb els que s’identifiquen. Per una banda, volien transmetre frescor, modernitat i diversió. Per altra banda, conceptes com comunitat, compartir experiències i intercanviar coneixements. 

El nostre objectiu, doncs, va ser crear una marca que plasmés tots aquests conceptes i ajudés a posicionar The Hub.

Branding The Hub
Paleta de colors

El concepte RGB

Per escollir els colors de marca ens vam basar en l’RGB: el vermell, el verd i el blau són els tres colors primaris en la llum, i són la base a partir de la qual es formen tota la resta de colors. The Hub fa el mateix, amb la suma de tres variables: estudiants, professors i espais, construeix tot un univers de experiències i coneixements.

Vam apostar per variants d’aquests tres colors més vibrants i lluminoses, que ajudaven a que la marca en general es percebés com a una marca moderna, actual i basada a Internet.

Paleta de colors per The Hub
Una marca amb sub-famílies

Aprendre idiomes is fun

Vam optar per identificar The Hub amb un degradat, que ens permetria definir un espectre de colors infinit. D’aquí en podrien néixer subcategories il·limitades, cadascuna identificada amb un color diferent. Alhora, un ventall tan ampli de colors reforçava el concepte d’una comunitat diversa i rica culturalment. 

The Hub és una marca transversal, per aprendre compartint experiències en un context d'ús determinat, com pot ser la música, la cuina o l'esport.

The Hub - Subfamílies
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram