?
Projecte web pel Mercat del Lleó
Client

Mercat del Lleó

Serveis

Disseny web

Any

2018

El repte

Des del Mercat Municipal de Girona ens van demanar el redisseny total de la seva web amb l’objectiu que fos més moderna, que tingués gestor de continguts propi i que permetés a l’usuari trobar més fàcilment la informació.

El mercat municipal de Girona
Parades del Mercat del Lleó

El Mercat del Lleó de Girona va celebrar l’any 2019 els seus 75 anys. El temps passa, els consumidors evolucionen, però la web del Mercat havia quedat enrere. És per això que van prendre la decisió de renovar-la.

Web responsive mercat municipal de Girona
Més sobre aquest projecte

Plànol interactiu integrat al web

Tenint sempre en ment que l’objectiu dels webs és aportar el màxim de valor als seus usuaris, desenvolupem especificitats concretes per cada client. En el cas del Mercat del Lleó hem desenvolupat un plànol interactiu a mida perquè als clients els hi sigui més fàcil ubicar totes les parades. D’aquesta manera també poden fer-se una idea ràpida del número de parades de cada tipus que tenen a la seva disposició.

Redisseny web

Més modernitat, informació i proximitat

Des del Mercat del Lleó ens van encarregar el redisseny del seu web per aconseguir una web moderna, neta i pròpia del mercat municipal d’una gran ciutat com és Girona.

Amb aquest redisseny el Mercat del Lleó va fer una aposta per modernitzar-se, adaptant-la a dispositius mòbils per tal d'apropar-se una mica més al consumidor actual.

L’objectiu de la nova web era que l’usuari pogués trobar fàcilment la informació pràctica (telèfons, horaris,…) i alhora se’n pogués assabentar de les novetats i les activitats que el mercat organitza.

fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram