?
Projecte Medkids
Client

Medkids

Serveis

Branding

Any

2017

El repte

Medplaya és una cadena hotelera amb hotels a tota la costa catalana, a Benidorm i a la costa del Sol. Necessitaven crear una nova marca pensada especialment pel seus clients més joves: els nens i nenes. Així és com va néixer MedKids.

Nen jugant a la piscina
Logotip, marca i colors corporatius per medkids

Aquesta marca havia de servir per englobar totes les activitats que s'organitzen pel públic infantil. A més, havia de tenir un caràcter marcadament juvenil, però no es podia perdre l'essència de la marca mare: MedPlaya.

Il·lustració

Meddy, la simpàtica mascota de MedKids

Amb el Max Saladrigas vam crear una nova mascota per acompanyar la marca MedKids. MedPlaya fa molt de temps ja havia tingut una mascota basada en una estrella de mar i vam voler recuperar-la per crear aquest simpàtic personatge.

La mascota havia de ser fàcilment convertible en disfressa ja que també que es va reproduir a escala humana perquè els equips d’animació de la cadena hotelera l’utilitzin. És per això que vam optar per una forma humanoide que permetés il·lustrar la mascota fent diverses activitats que es fan a l’hotel: banyar-se, jugar a futbol, a ping-pong, etc.

L'evolució del projecte

MedTeens, la versió per a adolescents

Després de MedKids va néixer MedTeens, la seva marca homòloga però centrada en els adolescents. En aquest cas partim del mateix estil gràfic definit per MedKids, però l’evolucionem perquè adquireixi una estètica més juvenil i no tant infantil.

MedTeens
Marca MedTeens per adolescents

Per culminar el projecte faltava un segell que agrupés totes les activitats organitzades de MedPlaya pel públic familiar: MedPlaya Family. Un segell que s’havia de relacionar amb la nova marca MedKids. D’aquí que utilitzéssim l’estrella de mar d’en Meddy per al segell.

Segell Medplaya Family
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram