?
Projecte web Jaime Prous
Client

Jaime Prous Architects

Serveis

Disseny web

Any

2017

El repte

Jaime Prous Architects és un estudi d'arquitectura barceloní fundat l'any 2015. Treballen tant en el sector públic com en el privat procurant anar sempre un pas més enllà tant en termes arquitectònics com tecnològics.

Projecte web Jaime Prous

Des de Jaime Prous Architects ens van encarregar el disseny de la seva web amb l’objectiu que es convertís en l’aparador online que les seves obres mereixen.

Més sobre aquest projecte

La simplicitat, l'eix fonamental

Des de l’inici del projecte teníem clar que la web de l’estudi d’arquitectura Jaime Prous havia de desprendre minimalisme; la simplicitat havia de ser un dels eixos principals de la web per encaixar amb la filosofia de l’estudi.

Aquesta simplicitat vam voler reflectir-la, també, en la navegació de la web. Una web usable, on les obres de l’estudi fossin un dels pilars fonamentals.

Projecte web Jaime Prous

La web va ser creada, també, perquè des de l'estudi Jaime Prous poguéssin tenir autonomia a l'hora de penjar nous projectes o fer petits canvis a la seva web. Això aporta una gran llibertat al client, requisit indispensable a l'hora de plantejar aquesta web. 

Projecte web Jaime Prous
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram