?
Humans of Catalunya
Client

Humans of Catalunya

Serveis

Branding

Any

2017

El repte

Humans of Catalunya neix per donar veu a un poble. Per contribuir a una memòria col·lectiva que és ja inesborrable. Perquè el que es va viure des l’1 d’octubre de 2017 en endavant quedi per sempre. Humans of Catalunya comparteix a través del seu compte d’Instagram les vivències de diferents catalans i catalanes.

#humansofcatalunya és un projecte personal de l’Anna Codina i la Rita Peré que podeu seguir de ben a prop des d’aquest compte d’Instagram.

Manifestació per Catalunya
Branding

Un logotip que representa els valors d'un moviment social

Humans of Catalunya naixia poc després de l’1 d’octubre de 2017. Amb encara molts sentiments a flor de pell, ens trobàvem davant d’un full en blanc per crear un logotip que estigués a l’altura de l’ambició del projecte que tot just naixia.

El logotip havia d’identificar a la marca, però també havia de transmetre els valors que han acompanyat sempre als moviments socials a favor de l’independentisme: la no violència, la inclusió social i la lluita tossuda per un objectiu comú: la llibertat dels catalans.

Símbol per Humans of Catalunya

Els catalans que dies enrere havien defensat les urnes havien de ser els protagonistes, i la identitat catalana havia de ser el fil conductor.

D’aquí va néixer un símbol que agrupa quatre conceptes claus: la gent, l’actitud pacífica, les espigues d’or d’uns Segadors que fa anys que acompanyen i les quatre barres de la senyera.

Instagram de Humans of Catalunya
Un projecte social i periodístic

Construint una memòria social que no la pugui esborrar el pas del temps

Humans of Catalunya aposta per nous formats per fer arribar l’experiència i les vivències dels catalans des de l’1 d’octubre en endavant. En aquest cas, es va triar l’Instagram com a una via potent per fer arribar les fotos i els missatges dels protagonistes. Amb la col·laboració de nombrosos fotògrafs, les creadores de Humans of Catalunya donen ressó a grans històries.

fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram