?
Client

Humans of Catalunya

Serveis

Branding

Any

2017

El repte

Humans of Catalunya neix per donar veu a un poble. Per contribuir a una memòria col·lectiva que és ja inesborrable. Perquè el que es va viure des l’1 d’octubre de 2017 en endavant quedi per sempre. Humans of Catalunya comparteix a través del seu compte d’Instagram les vivències de diferents catalans i catalanes.

#humansofcatalunya és un projecte personal de l’Anna Codina i la Rita Peré que podeu seguir de ben a prop des d’aquest compte d’Instagram.

Branding

Un logotip que representa els valors d'un moviment social

Humans of Catalunya naixia poc després de l’1 d’octubre de 2017. Amb encara molts sentiments a flor de pell, ens trobàvem davant d’un full en blanc per crear un logotip que estigués a l’altura de l’ambició del projecte que tot just naixia.

El logotip havia d’identificar a la marca, però també havia de transmetre els valors que han acompanyat sempre als moviments socials a favor de l’independentisme: la no violència, la inclusió social i la lluita tossuda per un objectiu comú: la llibertat dels catalans.

Símbol per Humans of Catalunya

Els catalans que dies enrere havien defensat les urnes havien de ser els protagonistes, i la identitat catalana havia de ser el fil conductor.

D’aquí va néixer un símbol que agrupa quatre conceptes claus: la gent, l’actitud pacífica, les espigues d’or d’uns Segadors que fa anys que acompanyen i les quatre barres de la senyera.

Instagram de Humans of Catalunya
Un projecte social i periodístic

Construint una memòria social que no la pugui esborrar el pas del temps

Humans of Catalunya aposta per nous formats per fer arribar l’experiència i les vivències dels catalans des de l’1 d’octubre en endavant. En aquest cas, es va triar l’Instagram com a una via potent per fer arribar les fotos i els missatges dels protagonistes. Amb la col·laboració de nombrosos fotògrafs, les creadores de Humans of Catalunya donen ressó a grans històries.

fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram