?
Projecte Elisenda Alamany
Client

Elisenda Alamany

Serveis

Disseny web

Any

2018-2019

El repte

L’Elisenda Alamany i el seu nou projecte polític Nova necessitaven transmetre una nova identitat i ideals. D'aquí va sorgir la necessitat de crear dues noves webs, una de personal i l'altra del projecte polític.

Elisenda Alamany

El 2017 l’Elisenda Alamany va entrar al Parlament de Catalunya com a diputada dels Comuns. El 2018 va presentar discrepàncies amb el partit i se’n va apartar. Va crear Nova, un projecte per aplegar sobiranistes que comparteixen l’ideologia dels Comuns però que volen la independència de Catalunya.

Web Elisenda Alamany
Més sobre aquest projecte

Modernitat i progrés per un partit que vol trencar amb la vella política

El disseny de les noves webs havia de connectar amb el votant de Catalunya en Comú ja que Nova (inicialment coneguda com a Sobiranistes) volia néixer com una corrent interna dins del partit. D’aquí que l’estètica global, i els colors corporatius, recordin les arrels d’aquest nou corrent.

Les webs es van dissenyar des d’una perspectiva fresca, moderna i de progrés. Valors que Nova i l’Elisenda Alamany comparteixen. A més, els continguts havien de ser clars, per un impacte ràpid i immediat.

Web resposive per Elisenda AlamanyIcones web Nova i Elisenda Alamany
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram