?
Projecte Directia Travel
Client

Directia Travel

Serveis

Copywriting · Disseny web

Any

2016 - 2020

El repte

Vam començar a treballar amb Directia Travel el 2016, quan necessitaven redissenyar la web. Durant 5 anys hem treballat colze a colze en les àrees de branding, copywriting i en el disseny de la web i de les plataformes digitals de gestió interna.

Directia Travel està especialitzat en destins asiàtics

Directia Travel és una agència de viatges online especialitzada en destins asiàtics. La captació i contractació dels viatges es fa online, fet que fa vital tenir una pàgina web usable, ràpida i que generi confiança.

Animació Directia Travel
Viatges a Vietnam, un dels destins en els que treballa Directia Travel
D'usuaris a viatgers

Redisseny de la web: usabilitat i conversió

Una dels projectes en els que hem treballat ha sigut el redisseny de la web. Al ser una agència 100% digital els hi és imprescindible tenir una web intuïtiva, usable, moderna, ràpida i que generi confiança a l’usuari.

El projecte de redisseny tenia dos objectius: per una banda modernitzar l'estètica global i per altra actualitzar el copywriting per establir un to més directe i proper. Però tot plegat calia fer-ho sense perdre de vista l'objectiu fonamental de la web: convertir el tràfic a leads.

Vam dissenyar la web tenint sempre en ment que els destins i els itineraris (que són els productes) eren la part més important, però que el formulari de pressupostos era el que tancava la conversió, així que havia de ser el màxim de clar, amigable i transparent possible.

Més que simples paraules

Aportant valor als viatgers a través del contingut

El blog de Directia Travel té dos objectius: ser una eina potent de posicionament SEO i, alhora, aportar valor als clients. Publiquem informació útil i de valor per acompanyar a l’usuari en el procés de decisió de compra i posicionar a l’empresa com a un expert en els destins amb els que treballa.

La creació de contingut és, doncs, un element clau en l’estratègia SEO de Directia Travel. Els continguts es creen tenint en ment un keyword research previ i els continguts es redacten per tal que estiguin optimitzats en base a la keyword per la que es vol posicionar.

Il·lustració per Directia Travel
Paleta de colors web
Disseny web per Directia Travel
Una marca per vo lar lluny

Branding: una marca que et fa viatjar

Hem desenvolupat el branding de Directia Travel, a partir d'un logotip ja predefinit. Amb una nova paleta de colors i d'estil gràfic busquem transmetre la frescor i modernitat que necessita una empresa jove i 100% online.

La inspiració per construir la paleta de colors no podia ser altra que els colors turqueses de les paradisíaques platges del sud-est asiàtic.

Branding per Directia Travel
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram