?
Projecte Cuideo
Client

Cuideo

Serveis

Disseny web

Any

2017

El repte

Des de Cuideo ens van encarregar que creéssim el seu nou web per tal de millorar-ne l’UX i modernitzar-la. Per Cuideo el web és una eina de màrqueting vital ja que la captació, ja sigui de nous cuidadors com de les famílies, es desenvolupa 100% online.

Equip de Cuideo

Cuideo és una startup que facilita la relació entre famílies i cuidadors de persones grans. En un sector desprofessionalitzat, Cuideo marca la diferència. Facilita a les famílies que trobin cuidadors amb garanties i ofereixen a aquests cuidadors ofertes laborals.

Disseny del portal de feina per cuidadors de Cuideo
Una mica més sobre el projecte

Dissenyant una web usable, atractiva i escalable

Per aquest projecte partíem d’uns requisits clars: havia de ser una web usable, atractiva, però també ràpida, escalable i estable. Amb partnership amb mmxstudio vam desenvolupar el web en base a Drupal, amb un gestor de continguts que permet una independència total d’administració per part del client.

Un altre factor primordial per a Cuideo, en referència al web, és el seu rati de conversió de tràfic a leads. És per això que el web es va plantejar des d’un inici per a que totes les pàgines portessin cap a un formulari de sol·licitud d’informació i, per tant, que el rati de conversió global fos el més alt possible.

Funnel selecció cuidadors
Matching entre cuidadors i famílies
Projecte web per Cuideo
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram