?
Projecte per Creative Signatures
Client

Creative Signatures

Serveis

Disseny web · Disseny gràfic

Any

2015 - Actualitat

El repte

Creative Signatures és una plataforma d'e-learning que ofereix cursos de cuina online amb els millors xefs i experts del panorama culinari espanyol.

Cursos online de cuina amb Creative Signatures
Logo Creative Signatures

Des del 2015 col·laborem estretament amb Creative Signatures en projectes digitals de disseny web, gràfic i email màrqueting. L’any 2017 vam redissenyar la seva web amb l’objectiu de fer-la més usable, responsive i atractiva.

Disseny web responsive
Disseny web per dispositius mòbils
Disseny web per Creative Signatures
Cuidant l'experiència d'usuari

Aprendre a cuinar siguis on siguis

El redisseny de la web de Creative Signatures va ser molt significatiu. Partíem d’una web que s’havia quedat obsoleta ja que no s’adaptava a les necessitats de l’usuari que, cada vegada més, vol formar-se des de dispositius mòbils.

Amb el redisseny vam poder fer un salt qualitatiu creant una web responsive, en la que els usuaris puguéssin gaudir dels continguts còmodament des d’smartphones.

Exemple disseny selector de preus
Disseny d'iconografia
Disseny gràfic per Creative Signatures

El redisseny web comptava amb aspectes tan importants com el disseny d’una passarel·la de pagament o d’un buscador de cursos per facilitar que els usuaris trobin fàcilment els continguts que busquen.

Disseny UI de la pàgina de checkout
More about this project

Potenciant els cursos a través de l'email màrqueting

Per Creative Signatures també treballem setmanalment en el disseny de campanyes d'email màrqueting. Aquestes campanyes tenen per objectiu aconseguir tràfic cap a la web a través del llançament de nous cursos, ofertes flash i promocions.

fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram