?
Projecte Compoxi
Client

Compoxi

Serveis

Branding · Disseny web

Any

2018-2019

El repte

Compoxi va néixer quan els socis de la delegació espanyola d'Airborne Composites van decidir separar-se de la matriu. En aquest context necessitaven crear una marca de zero i explicar als seus clients l'evolució que havien decidit fer.

Compoxi es dedica als materials compòsits

A nivell de marca partíem del no res. Tenien la necessitat de separar-se de la marca matriu. D’independitzar-se. Vam començar pel naming per seguir amb la identitat, una nova forma d'expressar-se, i una web on explicar què feien i qui eren.

Logo Compoxi
Compoxi brand font
Instal·lacions de Compoxi
Creant la marca

Una identitat que recrea elements característics dels materials compòsits

Compoxi desenvolupa productes amb materials compòsits, com la fibra de carboni. Vam crear un naming que permetés situar la marca dins d'aquest sector. Recorrent a la terminació -poxi (que ve de la resina epoxi, amb la que es fan materials compòsits) aconseguíem aquest vincle.

A l'hora de dissenyar la marca, vam seguir amb la mateixa premissa. Vam dissenyar el símbol recreant el tramat de la fibra de carboni. El detall perfecte per crear un logotip amable i proper i, alhora, tècnic.

Compoxi stamp
Paleta de colors de la marca
Logo de Compoxi en negatiu

Vam crear una web per explicar els serveis de Compoxi. Havíem de transmetre, també, l'experiència i background d'una marca que, com a tal, naixia de nou, però que estava formada per un equip amb un llarg recorregut.

Símbol de Compoxi
Copywriting per Compoxi
Il·lustració sobre els mercats en els que treballa Compoxi

Compoxi treballa en diferents mercats: des de l'espacial, l'aeronàutic o l'industrial. Els seus productes han arribat fins a 107 milions de kilòmetres de distància de la Terra, però també els trobem a peu de carrer. Aquest llarg recorregut el vam il·lustrar amb aquesta gràfica.

Web Compoxi
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram