?
Projecte Bold Valuable Tech
Client

Bold Valuable Tech

Serveis

Branding · Disseny web

Any

2018

El repte

Bold és una empresa de disseny i fabricació per la indústria aeroespacial i del motorsport. Amb més de 10 anys d’experiència en el sector, el seu fundador volia fer un salt qualitatiu a nivell de marca amb l’objectiu de tenir una identitat corporativa sòlida i professional.

Projecte Bold Valuable Tech
Logo de Bold en blanc
Més sobre aquest projecte de branding

Redisseny de la marca: més professionalitat i solidesa

Ens vam centrar en plasmar conceptes i valors essencials de Bold: qualitat, innovació, tecnologia i visió de futur.

Vam crear un logotip que transmetés solidesa: amb una font sense serifa i amb molt de cos i en caixa alta –jugant, també, amb el fet que la marca es diu Bold. Aconseguíem així transmetre una imatge moderna, neta, però amb autoritat.

La paleta de colors definida té gammes de blaus i vermells que no fossin clàssiques, sinó que fossin actuals, dinàmiques, lluminoses i amb un punt vibrant. També fem ús del degradat, per donar tridimensionalitat al símbol i reforçar-ne l’aspecte més tecnològic.

Branding per Bold Valuable Tech

Després de desenvolupar la identitat gràfica, Bold necessitava una web que ajudés a la marca a posicionar-se i fer-se conèixer en un entorn digital.

Buscant un salt qualitatiu

Una web d'estil futurista per encaixar en el sector tecnològic més punter

Bold ens va encarregar el redisseny complet de la web perquè concordés amb la nova identitat de marca. El client ens va demanar un web senzill i pràctic que li servís com a carta de presentació en fer contactes amb nous potencials clients.

Teníem clar que havia de ser una web que posés en valor la qualitat dels serveis de Bold i, també, la seva filosofia i experiència. Buscant sempre un equilibri entre funcionalitat i disseny, vam crear una web moderna que destaqués dins del sector tecnològic i, sobretot, que transmetés serietat i professionalitat.

Branding per Bold Valuable Tech

La nova identitat gràfica també ha quedat plasmada al material gràfic promocional que serveix a Bold per fer conèixer els seus serveis i know-how en fires i esdeveniments.

Branding per Bold Valuable Tech
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram