?
Projecte web per Alumilux
Client

Alumilux

Serveis

Disseny web

Any

2016

El repte

Alumilux & Metall-lux es una empresa d'arquitectura amb alumini, acer i vidre. Una empresa que va començar sent un taller de finestres i que ha lluitat per posicionar-se, amb èxit, com a una empresa que de solucions creatives per l'arquitectura.

L'empresa, en ple re-posicionament, ens va encarregar dissenyar una web que s'alineés amb els seus nous valors: minimalisme, estètica i funcionalitat.

Una empresa dedicada a l'alumini, acer i vidre per arquitectura
Disseny web

Minimalisme en estat pur

Alumilux & Metall-lux és disseny, és creativitat i és arquitectura. I aquests conceptes s’havien de respirar mentre es navega per la web.

Alumilux&Metall-lux vol parlar-li de tu a tu als arquitectes, en el seu llenguatge i és per això que necessitava una web moderna, minimalista i neta.

Disseny web per Alumilux & Metall-lux

Necessitaven una web, però el que ens podríem esperar d’una empresa del seu sector. Volien una web que connectés amb els arquitectes; que parlés el seu llenguatge. I, alhora, que servís com a galeria per exposar les obres en les que han participat.

Disseny d'una web multiidioma amb Wordpress per Alumilux
fletxa
Següent projecte
Knüt Studio
Parlem?
T'ajudem a impulsar el teu projecte

Quan tens un projecte engrescador entre mans necessites algú que estigui a l’altura. Treballem amb empreses digitals que creguin en la feina ben feta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram