Client

NOVA

Serveis

Disseny web

Any

2018-2019

Disseny web

Elisenda Alamany i NOVA, el nou partit polític

El context

El 2017 Elisenda Alamany va entrar al Parlament de Catalunya com a diputada dels comuns. El 2018 va presentar discrepàncies amb la direcció del partit i se’n va apartar. A partir d’aquí va crear NOVA, un nou partit polític que pretén aplegar tots aquells sobiranistes d’esquerra que estan d’acord amb l’ideologia dels comuns però que volen una Catalunya independent.

En aquest context, l’Elisenda Alamany i el nou partit polític necessitaven una identitat pròpia i que aquesta quedés plasmada a través de dues webs corporatives.

Modernitat i progrés per un partit que vol trencar amb la vella política

El disseny dels webs havia de connectar amb el votant de Catalunya en Comú ja que NOVA (inicialment coneguda com a Sobiranistes) havia de ser una corrent interna dins del partit. D’aquí que l’estètica global, i els colors corporatius, recordin les arrels d’aquest nou partit.

Els webs s’han dissenyat des d’una perspectiva fresca, moderna i de progrés. Valors que NOVA i l’Elisenda Alamany comparteixen. Així mateix, els continguts havien de ser clars, per un impacte ràpid i immediat.

Comencem un projecte nou?

Contacta amb nosaltres ✏