TallerdeEmpresa.com

Mentoring per a empresaris de Miquel Pino

Miquel Pino és, alhora, una persona i una marca. Es defineix com a mentor d’empresaris i això vol dir que treballa per ajudar a petites i mitjanes empreses que volen millorar la gestió i direcció del seu negoci.

El 2015, després de molts anys d’experiència assessorant negocis presencialment, va decidir fer un pas més enllà ampliant els seus serveis i ofernint-los, també, a través d’Internet. Aquí va néixer TallerdeEmpresa.com. El seu objectiu? Convertir-se en un referent a nivell estatal en el mentoring d’empreses online.

Buscant un salt qualitatiu

Redisseny de la marca

Pel redisseny del logotip comptàvem amb una premissa inicial: que no ens allunyéssim de l’essència de l’anterior logotip i que mantinguéssim els mateixos colors de marca. Alhora, però, el nou logotip havia de projectar una imatge actual, sòlida, de professionalitat i confiança. Se’ns va demanar un redisseny perquè l’empresa buscava fer un salt qualitatiu en tots els aspectes i la identitat de marca havia d’estar en concordança amb aquesta evolució.

El redisseny es va basar en construïr un nou símbol partint dels elements de l’anterior: vam crear una fletxa que simbolitza el que Miquel Pino fa per les empreses: les ajuda a tirar endavant, a créixer, a que el futur del seu negoci sigui com ells volen.

Consolidant la marca personal

Redisseny de la web

Per la nova web de Miquel Pino vam ajudar-los a fer un canvi radical, tant d’estructura, com a nivell de copywriting i d’imatge gràfica. Es buscava fer un gran salt qualitatiu que, a més, permetés integrar un ecommerce i els seus serveis de mentoring premium, en format landing page enfocada a la conversió. Tot sense perdre de vista que la web havia de poder transmetre el mateix que en Miquel Pino transmet cara a cara: professionalitat però alhora proximitat.

Consultoria de màrqueting

Estratègies de posicionament i vendes

La col·laboració que tenim amb Miquel Pino és constant, i treballem dia a dia juntament amb el seu equip per definir estratègies que l’ajudin a consolidar-se a Internet com a mentor d’empresaris. En el seu cas el branding personal és l’eix vertebrador perquè ell és la cara visible de la marca i qui aporta la seva experiència i coneixement com a mentor.

A partir d’una marca personal ben treballada, d’una clara estratègia de captació de leads i de conversió a clients, i d’una feina constant en els canals adequats (web, blog, email màrqueting, xarxes socials, infoproductes…) treballem perquè cada vegada Miquel Pino pugui ajudar a més empresaris.

Testimoni

Estic convençut que tenim molt de camí per recórrer junts

Una vegada vaig decidir transmetre online la meva experiència per ajudar a empresaris, vaig veure que era necessari sumar-hi al meu equip algú especialista en comunicació i màrqueting on line. Va ser llavors, quan vaig conèixer a la Isaura i la Clara de Knüt, que m’han ajudat molt activament a dissenyar, desenvolupar i implementar l’estratègia de màrqueting online.

Són responsables, treballadores i amb bons coneixements. S’han integrat molt bé al meu equip i a la meva filosofia d’empresa. El que va començar sent només la renovació de la web, està essent una col·laboració periòdica que permet millorar la nostra marca, posicionament i, mica en mica, els resultats.

Miquel Pino, gerent a Assessoria Miquel Pino

Client

Miquel Pino

Serveis

Disseny web

Branding

Creació de contingut

Disseny gràfic

Any

2015-actualitat