– DISSENY WEB

Mercat del Lleó, el mercat municipal de Girona

El Mercat Municipal de Girona, el 2019, ha fet 75 anys. El temps passa, els consumidors evolucionem, però la web del Mercat havia quedat enrere. Per aquest motiu l’Associació de comerciants del Mercat de Girona va demanar-nos el redisseny total del web amb l’objectiu que fos més modern, que tingués gestor de continguts propi i que permetés a l’usuari trobar més fàcilment la informació.

Redisseny del web: modernitat i proximitat

 

Des del Mercat del Lleó ens van encarregar el redisseny del seu web per aconseguir una web moderna, neta i pròpia del mercat municipal d’una gran ciutat com és Girona.

A més, partien d’una web que tècnicament s’havia quedat molt obsoleta, ja que no era responsive i no disposava de CMS per gestionar el contingut.

Amb aquest redisseny el Mercat del Lleó va fer una aposta per modernitzar-se i apropar-se una mica més al consumidor actual.

L’objectiu de la nova web és que l’usuari pugui trobar fàcilment la informació pràctica (telèfons, horaris,…) i alhora se’n pugui enterar de les activitats que organitza.

Interactivitat i valor pels clients

Plànol interactiu integrat al web

Tenint sempre en ment que l’objectiu dels webs és aportar el màxim de valor als seus usuaris, desenvolupem especificitats concretes per cada client. En el cas del Mercat del Lleó hem desenvolupat un plànol interactiu a mida perquè als clients els hi sigui més fàcil ubicar totes les parades. D’aquesta manera també poden fer-se una idea ràpida del número de parades de cada tipus que tenen a la seva disposició.

 

Client

Mercat del Lleó

Serveis

Disseny web

Any

2018