MedKids
by MedPlaya

La cadena hotelera MedPlaya ha tret una nova marca enfocada al seu públic més jove: MedKids. La nova marca, però, havia de seguir vinculant-se a MedPlaya, seguint una mateixa línia gràfica. Per aquest projecte, doncs, vam dissenyar una nova marca basant-nos en l’estil gràfic de MedPlaya, però pensant en el seu públic infantil.

La mascota

Un nou Meddy

Amb partnership amb l’il·lustrador Max Saladrigas vam crear una nova mascota per acompanyar la marca MedKids. MedPlaya havia tingut una mascota basada en una estrella de mar i vam partir d’aquí per crear aquest simpàtic personatge.

La mascota havia de ser fàcilment convertible en disfressa ja que també que es va reproduir a escala humana perquè els equips d’animació de la cadena hotelera l’utilitzin. És per això que vam optar per una forma humanoide que permetés, alhora, il·lustrar la mascota fent diverses activitats que es fan a l’hotel: banyar-se, jugar a futbol, a ping-pong, etc.

El segell MedPlaya Family

Vam crear un segell per agrupar totes les activitats organitzades per MedPlaya enfocades al públic familiar sota el nom de MedPlaya Family. Un segell que s’havia de relacionar, d’alguna manera, amb la nova marca MedKids. D’aquí que utilitzéssim l’estrella de mar d’en Meddy per al segell.

MedTeens, la versió per a adolescents

A partir de MedKids va néixer MedTeens, la seva marca homòloga però centrada en els adolescents. En aquest cas partim del mateix estil gràfic definit per MedKids, però l’evolucionem perquè adquireixi una estètica més juvenil i no tant infantil.

Client

Medplaya

Serveis

Branding

Any

2017