Humans of Catalunya

Humans of Catalunya neix per donar veu a un poble. Neix per contribuir a una memòria col·lectiva que és ja inesborrable. Perquè el que es va viure des l’1 d’octubre de 2017 en endavant quedi per sempre. Humans of Catalunya comparteix a través del seu compte d’Instagram les vivències de diferents catalans i catalanes.

Creant el logotip

Humans of Catalunya naixia poc després de l’1 d’octubre de 2017. Amb encara molts sentiments a flor de pell, ens trobavem davant d’un full en blanc intentant crear un logotip que estigués a l’altura de l’ambició del projecte que tot just naixia. El logotip havia d’identificar a la marca, però també havia de transmetre els valors que han acompanyat sempre als moviments socials a favor de l’independentisme: la no violència, la inclusió social i la lluita tossuda per un objectiu comú, llibertat dels catalans.

Significat del símbol

Vam voler crear un símbol clar i molt evident. Els catalans que dies enrere havien defensat les urnes n’havíen de ser els protagonistes, i la identitat catalana havia de ser el fil conductor. D’aquí va néixer un símbol que agrupa quatre conceptes claus: la gent, l’actitud pacífica, les espígues d’or d’uns Segadors que fa tants anys que ens acompanyen i les quatre barres de la senyera.

Un projecte periodístic i fotogràfic

Construïnt una memòria social que no la pugui esborrar el pas del temps

Humans of Catalunya aposta per nous formats per fer arribar l’experiència i les vivències dels catalans des de l’1 d’octubre en endavant. En aquest cas, aposta per l’Instagram com a una via potent per fer arribar les fotos i els missatges dels protagonistes. Amb la col·laboració de nombrosos fotògrafs, les creadores de Humans of Catalunya donen ressó a grans històries.

#humansofcatalunya és un projecte personal de l’Anna Codina i la Rita Peré que podeu seguir de ben aprop des d’aquest compte d’Instagram.

Projecte de voluntariat per

Humans of Catalunya

Serveis

Branding

Any

2017