Directia Travel

Directia Travel és una agència de viatges online especialitzada en destins asiàtics. Treballa sense intermediaris, el que li permet oferir uns preus molt competitius. La contractació dels viatges es fa online, fet que requereix tenir una pàgina web intuitiva, usable i que generi confiança a l’usuari.

Redisseny del web: usabilitat i conversió

Des de Directia Travel ens van encarregar, en una primera fase, el redisseny del seu web per millorar-ne l’experiència d’usuari i així tenir una plataforma atractiva i de confiança. A partir d’aquí, treballem dia a dia en la creació de contingut pel blog i en el disseny de material corporatiu.

Al ser un negoci basat 100% en internet era necessari dissenyar un web que generés confiança, fos fàcil d’utilitzar i fos un factor clau per convertir el tràfic a leads.

L’objectiu és que l’usuari trobi fàcilment els destins i itineraris que li interessen. A partir d’aquí se’ls redirigeix a un formulari per generar un pressupost personalitzat per a cada viatger. El procés és senzill per l’usuari i alhora li aporta tota la informació que necessita.

Creació de contingut i SEO

Aportant valor als viatgers

El blog de Directia Travel té dos objectius: posicionar-se per tal de captar tràfic i aportar valor als potencials clients. Setmanalment publiquem informació útil i de valor per tal d’acompanyar a l’usuari en el procés de decisió de compra i posicionar a l’empresa com a un expert en els destins amb els que treballa.

El blog i la creació de contingut és també un element clau en l’estratègia SEO de Directia Travel. Els continguts es creen tenint en ment un keyword research previ i els continguts es redacten per tal que estiguin optimitzats en base a la keyword per la que es vol posicionar.

Des de Knüt ens n’encarreguem de la creació de contingut pel blog en un treball conjunt amb Directia Travel i la seva experiència en els destins amb els que treballen.

Disseny de material corporatiu

Una marca professional i propera

El nou web i el material corporatiu es va veure reforçat, també, amb un lleuger redisseny del branding centrat en nous colors i estils gràfics que transmetessin professionalitat, frescor i modernitat per una empresa 100% online. A Directia Travel també ens han encarregat el disseny d’elements corporatius com anuncis, documentació pels viatgers, presentacions empresarials, entre d’altres.

Client

Directia Travel

Serveis

Disseny web

Creació de contingut

Disseny gràfic

Any

2016-actualitat