Carnisseria Nadal

La Carnisseria Nadal és una carnisseria amb més de 35 anys d’història que ha sapigut modernitzar-se per adaptar-se al consumidor actual. Una empresa que ha cregut en el poder del màrqueting i ha volgut apostar per Internet com a un canal de venda.

El nostre repte era dissenyar un ecommerce usable, atractiu i que reflectís la varietat de productes que ofereixen. Però havia de ser un ecommerce amb ànima; que transmetés la passió amb la que treballen artesanalment des de la Carnisseria Nadal.

Un ecommerce que aporta valor al consumidor actual

Per la Carnisseria Nadal hem creat un ecommerce enfocat a aportar valor als seus clients. Amb la botiga online s’aconsegueix que el client pugui fer la compra còmodament des de casa, però també és una eina per oferir-li informació i continguts de valor i fer-li arribar els descomptes, les promocions i les novetats.

Blog amb receptes, consells
i els secrets de la carnisseria

Informació complementaria
dels productes: alèrgens, com
cuinar-los, etc.
Perfil d’usuari privat per
gestionar les seves comandes
Web sincronitzada amb les balances físiques perquè totes les comandes quedin actualitzades
Newsletter setmanal amb contingut, novetats i promocions
Comprar còmodament en un
catàleg de més de 200 productes organitzats per famílies

Branding

Un redisseny que manté l’essència

Des de la Carnisseria Nadal ens van demanar que volien redissenyar la seva identitat visual però que no volien perdre la seva essència; el caràcter que els havia acompanyat durant més de 35 anys. Havia de ser un redisseny subtil, però que busqués fer un pas més. Buscavem una identitat gràfica que transmetés que la Carnisseria Nadal es modernitzava, però sense perdre els seus valors tradicionals.

Productes que entren per la vista

En aquest projecte les fotos eren molt importants, ja que mengem (i per tant comprem!) per la vista. És per això que ens en vam ocupar de realitzar una sessió fotogràfica de part dels productes de la web, tant frescos com cuinats. Aquí en pots veure una mostra!

Client

Carnisseria Nadal

Serveis

Web

Branding

Disseny gràfic

Any

2016