Bold Valuable Tech

Bold és una empresa de disseny i fabricació per la indústria aeroespacial i del motorsport. Amb més de 10 anys d’experiència en el sector, el seu fundador volia fer un salt qualitatiu a nivell de marca amb l’objectiu de tenir una identitat corporativa sòlida que ajudés a transmetre una imatge professional.

Redisseny de la marca: més professionalitat i solidesa

Pel redisseny de marca ens vam centrar en plasmar certs conceptes i valors essencials de Bold: qualitat, innovació, tecnologia i visió de futur.

Vam optar per la creació d’un logotip que donés sensació de solidesa, amb una tipografia sense serifa extrabold de caixa alta, per transmetre una imatge moderna, neta i amb autoritat –jugant, també, amb el fet que la marca es diu Bold.

Els colors escollits, després d’una anàlisi del sector, vam veure que encaixarien perfectament en l’àmbit en el que treballa Bold. Vam optar per gammes de blaus i vermells que no fossin clàssiques, sinó que fossin actuals, dinàmiques, lluminoses i amb un punt vibrant. També fem ús del degradat, per donar tridimensionalitat al símbol i reforçar-ne l’aspecte més tecnològic.

Buscant un salt qualitatiu

Redisseny de la web

Bold ens va encarregar el redisseny complet de la web perquè concordés amb la nova identitat de marca. El client ens va demanar un web senzill i pràctic que li servís com a carta de presentació en fer contactes amb nous potencials clients.

Teníem clar que havia de ser una web que posés en valor la qualitat dels serveis de Bold i, també, la seva filosofia i experiència. Buscant sempre un equilibri entre funcionalitat i disseny, vam crear una web moderna que destaqués dins del sector tecnològic i, sobretot, que transmetés serietat i professionalitat.

Testimoni

Segur que tornarem a treballar amb Knüt en un futur

Em vaig posar en contacte amb la Clara i la Isaura a través d’una recomanació d’algú que ja treballa amb Knüt. Feia temps que jo havia fet el logotip i la web de la meva consultoria de disseny però veia que necessitava una imatge més professional. Alhora, buscava col·laborar amb algú que em donés un resultat molt millor del que jo hagués pogut aconseguir dedicant suficient temps a millorar el que ja tenia.

Em vaig posar en contacte amb Knüt. Van fer recerca dels colors, estils, fonts, etc., que es treballen al nostre sector i van crear un logotip del qual n’estem orgullosos.

Després del logotip, van fer el disseny de la web i amb aportació mínima de fotos, vídeo i textos per la meva part van aconseguir un resultat molt professional. La web està donant la imatge que buscava de cara als clients i proveïdors.

En tot moment han respost ràpidament a les consultes i suggeriments. Han treballat amb els terminis que ens havíem fixat i segur que tornarem a treballar amb Knüt en el futur.

Bernat Carreras, fundador de Bold

Client

Bold

Serveis

Branding i web

Any

2018