Barbacoas.com

Barbacoas.com és una botiga online de barbacoes, xemeneies i accessoris pel món de la brasa. Un lloc perfecte pels amants de la cuina a l’exterior (com nosaltres! 🙂 ) i per tots aquells que vulguin aprendre-ho tot sobre el món de la barbacoa.

L’ecommerce és el pilar fonamental de la marca i hem treballat en el seu redisseny per tal que els usuaris tinguin una millor experiència web. Volem que els clients gaudeixin navegant pel web i que el trobin actual i dinàmic. L’objectiu és que Barbacoas.com es converteixi en el web de capçalera pels amants de la cuina a la brasa.

Públic objectiu

Una comunitat d’amants de la barbacoa

Barbacoas.com vol oferir un valor afegit als seus usuaris. És per això que gran part dels nostres esforços estan centrats en la creació de contingut propi. Una manera ideal per crear una comunitat de seguidors del món de la brasa, connectada a través de les xarxes socials.

Creant continguts propis

I per aquells fans incondicionals de la cuina a la barbacoa, el blog s’ha convertit en una plataforma on descobrir-ho tot sobre la brasa. Un espai on informar-se, aprendre consells i trucs i difondre les novetats de la marca.

Client

Barbacoas.com

Serveis

Disseny web

Creació de contingut

Disseny gràfic

Any

2015-2017