?

Fotos a Twitter: mides i trucs per tenir un perfil perfecte

26/04/2016
by Isaura Sotoca

Avui et portem una petita però eficaç guia per tenir un perfil de Twitter perfecte. No et passa que de vegades les fotos de perfil, sobretot la de la capçalera, es veuen borroses, o no tens clar de quina mida han de ser? Amb aquesta guia i un petit truc que t'expliquem ja no tindràs problemes a l'hora d'optimitzar el perfil de qualsevol compte de Twitter.

De quina mida he de fer les fotos a Twitter?

Mida de les imatges de Twitter
  • Foto de perfil de Twitter: 400x400px
  • Foto de capçalera de Twitter: 1252x626px. Des de Twitter recomanen fer-la de 1500x500px, però a nosaltres ens ha funcionat també bé amb una mida de 1252x626px.
  • Imatges per compartir: 1024x512px

Què fer perquè la foto de capçalera de Twitter no es vegi borrosa?

T'expliquem un truc pràctic per resoldre un problema força molest. Si tens Twitter hauràs vist que la foto de capçalera sol perdre molta qualitat al penjar-la, sobretot si és una imatge amb text. Segueix aquests passos i veuràs que la teva foto de capçalera millorarà molt:

Perquè les fotos a Twitter no es vegin borroses primer de tot has de tenir en compte les mides. Fes-les sempre de la proporció adequada. La foto de capçalera, per exemple, fes-la de 1252 x 626 píxels. A part de la mida, fixa't també amb la resolució de la foto, que en aquest cas haurà de ser de 300dpi.

Un cop tinguis la foto o banner de la mida i resolució adequades, ja només et quedarà guardar-la. Pels millors resultats et recomanem que ho facis en format PNG. Ja tens la foto a punt per pujar-la al teu perfil de Twitter.

Et deixem amb un resum dels tres passos a seguir:

Tres passos perquè la foto de capçalera no es vegi borrosa:

  1. Fes la imatge de 1252px x 626px de mida
  2. És important que la resolució de la imatge sigui de 300dpi
  3. Guarda-ho en format PNG

Sí, et preguntaràs que per què guardem la foto a una resolució de 300 dpi quan saps perfectament que per web amb una resolució de 72dpi és suficient. I la veritat és que sí, nosaltres també ens vam preguntar el mateix en veure que era la única manera d'aconseguir que les fotos no es vegin borroses. Així que, no sabem exactament per què, però seguint aquests passos et garantim que les imatges per fi no es veuran borroses a la capçalera del perfil de Twitter.

Twitter Knüt
Les fotos de capçalera de Twitter que tenen text és més probable que es vegin borroses.

Apunta't bé aquests senzills trucs i ja no t’hauràs d’estirar més els cabells veient com les teves fotos de perfil perden qualitat i llueix d'una vegada per totes d'un perfil professional a Twitter!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram