Caliu

Knüt

Agència digital i creativa de Girona

Caliu by Bahí&Güell

Caliu és la marca de barbacoes de disseny de l’estudi Bahí&Güell. Un concepte que ens encanta per la seva simplicitat, qualitat i excepcional disseny. Un projecte nascut a casa nostra però amb l’ambició d’arribar molt lluny.

caliu

Caliu és una marca que aposta fermament per la venda online. Així doncs, a l’hora de fer la web ha sigut important enfocar-la en un ecommerce atractiu i funcional i que reflecteixi una de les principals qualitats de la barbacoa: el seu disseny.

web-caliu

Tot i ser una marca nascuda entre Girona i Banyoles i sentir-se 100% catalana, Caliu té una gran visió internacional. L’objectiu? Transmetre el concepte de cuina mediterrània arreu del món. Per aconseguir-ho ens n’encarreguem de les relacions públiques 2.0; és a dir, de contactar amb mitjans de tot el món i preparar i col·laborar en campanyes en altres països.

Campanya

Black Friday

El Black Friday és el ja famós dia de compres boges que cada any és més i més popular. Un moment perfecte per buscar alternatives creatives i respondre a la gran demanda sense morir en l’intent.

black-friday-caliu-twitter

La campanya que vam fer per Caliu va ser una campanya transversal, en la que vam treure el màxim rendiment de les xarxes socials, el blog, la pàgina web i la publicitat a la xarxa per aconseguir els objectius de la marca.

black-friday-caliu-ecommerce

L’objectiu principal de la campanya Black Friday per Caliu era molt clar: convertir en clients a aquells usuaris que probablement ja coneixien la marca però que mai havien fet el pas de comprar. També es volia potenciar Caliu com a una marca local amb visió global. Així que res millor que sumar-se a una iniciativa tan internacional com el Black Friday per aconseguir-ho.

Client

Bahí&Güell

Services

Web, Ecommerce, RRPP 2.0, Gestió de xarxes socials