Alumilux & Metall-lux

Knüt

Agència digital i creativa de Girona

Alumilux & Metall-lux

Alumilux & Metall-lux es una empresa especialista en arquitectura amb alumini, acer i vidre. Una empresa envejable, que va començar sent un petit taller de finestres i que ha lluitat per posicionar-se, amb èxit, com a una empresa que aporta solucions creatives en arquitectura.

Web Alumilux & Metall-lux

Des d’Alumilux & Metall-lux ens van demanar que els ajudéssim a construïr la seva presència online. Volien una web, però no la típica web que podríem esperar d’una empresa del seu sector, si no una web que connectes amb els arquitectes i que servís com a galeria per exposar les obres arquitectòniques en les que han treballat.

Disseny web

Minimalisme en estat pur

Alumilux & Metall-lux és disseny, és creativitat i és arquitectura. I aquests conceptes s’havien de respirar mentre es navega per la web. Alumilux&Metall-lux vol parlar-li de tu a tu als arquitectes, en el seu llenguatge i és per això que necessitava una web moderna, minimalista i neta.

Web responsive per Alumilux & Metall-lux

Testimoni i opinió de la Nara Llapart

Testimoni

Un plaer haver treballat amb Knüt, i seguir-hi comptant de cara al futur.

La Isaura i la Clara han desenvolupat amb molt d’èxit la tasca que els varem plantejar des de l’inici, no era fàcil! Els demanavem un entorn molt concret, només conegut pel món dels arquitectes, amb una imatge molt característica, i en tot moment han entès què voliem. La seva disponibilitat per a resoldre qualsevol matís ha estat absoluta, un plaer haver treballat amb elles, i seguir-hi treballant!!

Nara Llapart, Imatge arquitectònica a Alumilux

Fotografia de portada: Nara Llapart

Client

Alumilux & Metall-lux

Services

Web, Branding